Sivut

28. tammikuuta 2015

Kuulumisia :)


Sataa vettä, sataa lunta, sataa räntää, sataa eukkoja, akkoja, koiria, kissoja ja ties mitä muuta taivaalta, joka tarkoittaa taas ainaista valitusta pohjista, mutta näin se vaan menee... Tällä hetkellä täällä on niin huonot pohjat kuin vain olla ja voi... Päällä kerros märkää lunta/floskaa ja alla peilikirkas jää... Tässä suunnitelmissa on ollut, että suunnattais joku viikonloppu maneesille, mut täytyy sanoa et tälläsellä kelillä on parempi vaan pitää vapaata kun lähteä kopin kanssa uimaan floskaan...

27.1.-15
Muutaman kerran olen päässyt maastossa käymään ja niistäkin kaksi kolmesta meni ihan surkeasti. Ensimmäinen maastolenkki meni ihan superisti, Vallu oli tosi hyvä! Tölttäsi tosi hyvin kuulolla ja pyöreänä, ei lähtenyt itsekseen kaasuttelemaan, mitä yrittää usein tehdä. Ja laukka oikein pyöri kunnolla ylämäkeen, oli ihan sika makea laukka! Ravissakin tuntui kuin olisi vain lentänyt, ei pompttanut juuri yhtään ja eteneminen oli muutenkin tasaista.

Tuon yhden hyvän lenkin jälkeisillä maastolenkeillä on hyvin näkynyt se, että en ole päässyt kentälle ratsastamaan Vallua kunnolla. Ekalla kerralla se kiikutti(Lähti sitä askellajia menemään kovempaa, mitä just satuttiin menemään ja jarruihin vastaaminen on hidasta) mua 100-0 ja näki mörköjä joka toisessa puskassa ja pöllöili muutenkin kiitettävästi. Vallu lopettais tuon pöllöilyn, jos saisin sen ratsastettua pohkeen eteen kunnolla, mutta se on tosi vaikeaa maastossa, jos ei ole kunnon kenttäilyä hetkeen tehty. Maastossa Vallu siis jää pohkeen taakse hillumaan ja mörköilemään, jolloin se pääsee suorittamaan sekoilujaan.... Seuraava maasto oli samaa sarjaa, mutta poni ei päässyt kiikuttamaan mua. Laukkaa ei viimeisimmällä lenkillä otettu lainkaan, vaikka tällä lenkillä pohjat olivat suhteellisen hyvät.

Nyt kyllä kelpais nää kelit :3 Talvi 2012

Eilen kävin vähän ohjasajamassa ja juoskuttamassa Vallua kentällä sen verran kun pystyi. Siitä videokin tuossa alempana. Tarkoitus ei ollut tehdä mitään hurjaa kahden ohjan juoksutussessota vaan tarkoitus oli saada ponnyä vähän liikkeelle ja kahdella ohjalla on helpompi ja kontrolloidumpi juoksuttaa kun pelkällä liinalla sekä kahdella ohjalla voi myös ohjasajaa, joten siltä se meno videollakin näyttää :D Mitään treeniä siinä ei siis yritetty vaan vähän hömppäiltiin ;)




Kevät 2013, ensimmäisiä ohjasajoja minulla ollessaan :)

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva blogi sulla, jään seurailemaan! Itsellänikin on blogi jonka päätähtenä on juurikin islanninhevonen, jos kiinnostaa niin löytyy oisoitteesta kellyteamie.blogspot.fi
    Toivekuvapostauskin on meneillään vielä pari päivää, ihan jos olisi jotain kuvaideoita :)
    Mutta liityin tosiaan lukijaksi, tykkään sun blogista tosi paljon! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kävin kurkistamassa blogiisi, hieno blogi sullakin! :)

      Poista

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina